KaffiKåppin

Kahvi, lounas & pizza

 

Kaffikåppin on auki normaalisti ja tarjolla on lounasta, pizzaa ja kebabia.

Nyt voi taas syödä myös paikanpäällä, ja kaikki annokset saa tietenkin myös mukaan.

 

Otamme huomioon kaikki toimenpiteet, jotta jokainen voisi meillä käydessään tuntea olonsa turvalliseksi. Henkilökunta on tietoinen virustilanteesta ja on tarkkana hygienian kanssa. Toivomme että myös asiakkaat huolehtivat käsihygieniasta ja käyttävät maskia.

 

KaffiKåppin ei ole vain kahvila, meillä voit myös nauttia maukkaasta lounaasta sekä lounasajan jälkeen kebabia ja herkullista pizzaa.

Meiltä voit tilata pitopalvelua sekä kotijuhliin että firman juhliin ym.

Meille rakkaus hyvään ruokaan ja leivonnaisiin on tärkeintä. Herkullinen lounasruokamme sekä pizzamme on aina valmistettu asiakkaan parasta ajatellen. Käytämme osittain lähituotettuja ja niin pitkälle kuin mahdollista kotimaisia raaka-aineita. Kaffikåpissa valmistamme lähes kaiken alusta lähtien itse; aina salaattikastikkeista jälkiruokien kuorrutuksiin asti. 

Tervetuloa!

Viikon ruokalista

 

Salaatti, maito, kahvi ja jälkiruoka sisältyy hintaan.

Pizzaa ja kebabia saa myös lounasaikaan. 

Voit mielellään soittaa ja tilata n. 10-15min etukäteen niin pakkaamme ruokasi valmiiksi, mutta yhtä hyvin voit vain tulla ja tilata paikapäällä.

Tervetuloa!

L=laktoositon G=gluteeniton (G)= saa gluteenittomana

Maanantai 10.5.2021
Tiistai 11.5.2021
Keskiviikko 12.5.2021
Torstai 13.5.2021
Perjantai 14.5.2021

Afterwork & Pizza

Tekeekö sinun mieli huikean hyvää pizza tai kebabia vai haluatko vain rentoutua pitkän työviikon jälkeen kylmän oluen äärellä? Olet erittäin tervetullut Kaffikåppin afterworkille joka päivä. Keittiö on auki klo 20 asti ja pe-la klo 21.30 asti, menun löydät tästä alta:

Galleria

Varaa kabinetti

Kabinettimme on normaalisti kahvila-asiakkaidemme käytössä, mutta jos esimerkiksi haluatte järjestää lounastapaamisen, joka vaatii yksityisyyttä, voimme varata kabinetin teille. Kabinettia voi myös käyttää mm. pienempiin yksityistilaisuuksiin, juhliin tai liiketapaamisiin. Me tietysti järjestämme tarjolle tilaisuuteen sopivaa maukasta ruokaa ja juomaa.

Lisätietoa saat soittamalla tai sähköpostitse

Yhteystiedot

Ma: 9.00-14.00

Ti-To: 9.00-20.00

Pe: 09.00-22.00

La: 14.00-22.00

Su: Suljettu

050 442 0122

kaffikappin@gmail.com

info@kaffikappin.fi

Vöyrintie 5, 66600
Vöyri

Otamme mielellään vastaa asiakaspalautetta tai vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin vastaamme sähköpostitse.