KaffiKåppin

Kahvi, lounas & pizza

Etsimme kokkia! Ma-Pe (ei vuorotyötä)

Etsimme työntekijää! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: 050 3133 785

KaffiKåppin ei ole vain kahvila, meillä voit myös nauttia maukkaasta lounaasta sekä lounasajan jälkeen kebabia ja herkullista pizzaa. Meille rakkaus hyvään ruokaan ja leivonnaisiin on tärkeintä. Herkullinen lounasruokamme sekä pizzamme on aina valmistettu asiakkaan parasta ajatellen. Käytämme osittain lähituotettuja ja niin pitkälle kuin mahdollista kotimaisia raaka-aineita. Kaffikåpissa valmistamme lähes kaiken alusta lähtien itse; aina salaattikastikkeista jälkiruokien kuorrutuksiin asti. 

Tervetuloa!

Viikon ruokalista

Lounasbuffet alkaa heti kuin on löydetty kokki

Pizzaa ja kebabia listalta saa myös lounasaikaan. 

Kaikki annokset voi noutaa mukaan.

Tervetuloa!

L=laktoositon G=gluteeniton (G)=saa gluteenittomana

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai

Afterwork & Pizza

Tekeekö mieli huikean hyvää pizzaa  tai kebabia vai haluatko vain rentoutua pitkän työviikon jälkeen kylmän oluen äärellä? Olet erittäin tervetullut Kaffikåppin afterworkille joka päivä. Keittiö on auki klo 20 asti ja pe-la klo 21.30 asti, menun löydät tästä alta:

Galleria

Varaa kabinetti

Kabinettimme on normaalisti kahvila-asiakkaidemme käytössä, mutta jos esimerkiksi haluatte järjestää lounastapaamisen, joka vaatii yksityisyyttä, voimme varata kabinetin teille. Kabinettia voi myös käyttää mm. pienempiin yksityistilaisuuksiin, juhliin tai liiketapaamisiin. Me tietysti järjestämme tarjolle tilaisuuteen sopivaa maukasta ruokaa ja juomaa.

Lisätietoa saat soittamalla tai sähköpostitse

Yhteystiedot

  Ma-To 9-20
Pe 9- 22
La 12-22
Su 14-21
 
 

050 3133 785

info@kaffikappin.fi

Vöyrintie 5, 66600
Vöyri

Otamme mielellään vastaa asiakaspalautetta tai vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin vastaamme sähköpostitse.